Learn and Earn Crypto

Learn and Earn: Crypto

One of my favourite ways to earn some crypto currency, is through platforms where you can learn about crypto and earn about it at the same time.

Watch some videos learn about some new Crypto currencies and earn some at the same time.

There are 3 main providers for this.

Coinbase learn and earn: Earn $27 at the moment with their opportunites

Coinmarketcap - Regular learn and earn opportunites but time limited

Earnathon: A new learn and earn website, that has been slow burning but great potential

All of the opportunites and how to do it can be found on this page and will be updated whenever new opportunites comes out

With all of the answers just to make it that little easier

Coinbase: Earn $27 of crypto

Coinbase is one of the first crypto exchanges, one of the most trustworthy. Importantly as well it is one of the best ways to earn some free crypto.

You will need to sign up and verify identity this is easy to do, if you want to invest or trade crypto you can get a nice bonus by signing up with referral link and buying.

But the best way to earn some money is through the Learn and Earn schemes available, easily get some free crypto by answering some quick questions about them. The money is not going to be huge, but you can either, trade it to a different crypto or sell it (fees may make this not worth while), or hold them and see what they grow into. Coinbase tends to only host good solid meaningful coins. Here is a list of all of the ones currently available. (Sometimes all of them arent available for everyone so may need to be patient.

1. Earn $3 of BarnBridge with 3 quick questions

Q: What is BarnBridge?
A: A DeFi risk management protocol

Q: What is SMART Yield?
A: An APY risk management tool

Q: What is the $BOND token?
A: BarnBridge’s governance token

2.Earn $3 of AMP another 3 quick questions

Q: What is Amp?
A: A collateral token

Q: What does AMP provide on the flexa network?
A: Instant settlement assurance

Q: What can you earn by staking AMP on flexa?
A: Amp rewards

3. The Graph Earn $3 of graph for 3 quick questions

Answer 1: The blockchain
Answer 2: You earn GRT
Answer 3: The curators

4. Compound Earn $9 of compound for 3 quick questions

Answer 1: Earning interest
Answer 2: Supply a crypto asset as collateral
Answer 3: COMP token holders

5. Stellar Earn $10 for 5 quick questions

Answer 1: A decentralized protocol that unites the worlds financial infrastructure
Answer 2: Facilitating low-cost, universal payments.
Answer 3: Transactions are fast, inexpensive, and global
Answer 4: To issue, exchange, and transfer tokens quickly and efficiently
Answer 5: It relies on the cooperation of trusted nodes to confirm transactions.

6) Earn $3 of fetch:
All of the answers to earn $3 of 'fetch' token on Coinbase

Question 1: What can people create with Fetch.ai?
Answer 1: Software agents that automate tasks
Question 2: What's one role of the FET token?
Answer 2: To power fetch.ai agents
Question 3: What does Fetch.ai plan to support in the future?
Answer 3: Automated interactions with industries like travel and healthcare

7) Earn $3 of Clover finance

All of the answers to earn $3 of clover on coinbase quiz

Question 1: What can developers build with Clover Finance?  Answer 1: dApps with cross-chain compatibility
Question 2: What can you use to interact with dApps?

Answer 2: Clover Finance Wallet
Question 3: Clover Finance wants to increase the usefulness and accessibility of...

Answer 3: DeFi

 

 

CoinmarketCap

This one is again a bit different need to do a bit more but still fairly quick, their programs normally only last a couple of weeks and can take a while to get the crypto into your account but will all be worth it when you do

Their campaigns are normally valid for about 2 weeks. So need to be on it check this page regularly for the latest.

First, you must have a 'coinmarketcap' account - completely free to sign up and a must for any crypto enthusiast they have lots of to offer, learning about crypto, information on all of the coins available, tracking your portfolio, as well as earning daily rewards by collecting diamonds as well. Sign up here https://coinmarketcap.com/

Secondly, you require a Binance account and a verified Binance account at that, easy to sign up and verify, and one of the biggest exchanges around. Sign up here

 

 Tokocrypto – Chance to earn $2 worth of crypto and 50 free diamonds Expiry: 10/08/2021 (23:59:59 UTC)

“CoinMarketCap users can learn about Tokocrypto (TKO), and then take a short quiz. 

TKO Token reward will be distributed randomly to users amongst those who complete the quiz successfully before the campaign concludes.

Successful winners will receive $2 of TKO Token as a reward and 50 diamonds additionally.”

So not a guarantee that you can win, but let's learn about the new currency and get a chance at some, with these offers you never know where they will go to.

Tokocrypto coin market cap answers and guide:

With this quick guide, you can enter the quiz really quickly

1)   Go to this page and scroll down to the quiz

2)   Enter your coin market cap email address (Free to sign up if you haven’t already) -

3)   Enter your Binance ID – click here to find out how to find it (Binance is a crypto trading platform again free to sign up)

4)   Question 1: In what year was Tokocrypto established?
ANSWER: 2019

5)   Question 2: What is Tokocrypto Token called?
Answer: TKO / Toko token

6)   Question 2: What is Tokocrypto Token called?
Answer: TKO / Toko token

7)   Question 3: What kind of unique token is Toko Token / TKO ?
Answer: Hybrid token

8)   Question 4: As an exchange platform token, TKO offers airdrop entitlement, merchandise redemption, and ...*

Answer: All of the above

9)   Question 5: Where can you buy and trade TKO ?
Answer: You can buy TKO on Binance

10)                 Question 6: Utilities of TKO as a Hybrid Token are : Exchange Platform Token, CeFi and DeFi, Farming Pools, Lending Platform
Answer: Toko Mall (NFT)

11)                 Question 7: For Farming Pools what can users do with TKO? Users can lock/stake their TKOs and earn other tokens for free in a farming pool of their choice.
Answer: Yes

12) Then add toko token to your public watchlist: really easy to do
- https://coinmarketcap.com/watchlist
- Click add coins
- Then add your public watchlist which is the url address
- Should look like this https://coinmarketcap.com/watchlist/60d21cfe0c3fdd5d22aadab5

13)                 Click submit and then remember to scroll down and click submit form after filling in the captcha

14)                 Then you will see a thank you for completing quiz message and receive an email, and that is it.

 

Folder protocol: $10 of folder protocol and 50 diamonds – Quiz answers EXPIRY 2021.08.18 (23:59:59 PM UTC

 “This Folder Protocol Earn Campaign's reward pool is $200,000 of FOL Tokens. Successful users will receive $10 of FOL Tokens as a reward and 50 Diamonds additionally.

Folder Protocol "Learn & Earn" Campaign will run from 2021.08.05 (12:00 PM UTC) to 2021.08.18 (23:59:59 PM UTC). If you have not taken the lessons yet, please make sure to learn about Folder Protocol to complete the quiz!”

 Folder protocol learn and earn quiz answers: Expiry 18/08/2021 (23:59:59 PM UTC)

 

1)  Go to the learn and earn page and scroll down to the quiz

2)  Enter your coin market cap email address (Free to sign up if you haven’t already)

3)  Enter your Binance ID – click here to find out how to find it (Binance is a crypto trading platform again free to sign up)

4)  Question 1: What is Folder Protocol’s main objective?

Answer: Decentralized storage project with layer-2 solution as an incentive layer on top of IPFS

5)   Question 2: Which of the following is the name of Folder Protocol’s NFT platform?
Answer: Folkee

6)   Question 3: Which of the following problems does the Folder Protocol want to solve in traditional IPFS setup and configurations?
Answer: All of the above

7)   Question 4: Which of the following is NOT a benefit for $FOL holders on Folkee platform? *
Answer: Exchange for cash

8)   Question 5: Which of the following differentiates Folkee platform from other NFT platforms? *
Answer: Folkee gives back the NFT data ownership to the NFT creators and owners

9)   Question 6: What is ticker for Folder Protocol?
Answer: FOL

10)Then add your ERC -20 Wallet address (same as ETH address

11)Then add FOL token to your public watchlist: really easy to do
- https://coinmarketcap.com/watchlist
- Click add coins
- Then add your public watchlist which is the url address
- Should look like this https://coinmarketcap.com/watchlist/60d21cfe0c3fdd5d22aadab5

12)        Click submit and then remember to scroll down and click submit the form after filling in the captcha

13)        Then you will see a thank you for completing quiz, message and receive an email, and that is it.

 

Coinmarketcap Diamonds: Get diamonds daily for just logging in and collecting

So as well as some crypto we have also just earned some diamonds, which is the websites loyalty program each day can log in and get some free diamonds, which will be able to be redeemed for Merch, NFT’s and more

So in time I expect this opportunity to grow, at the moment I am just trying to get as many diamonds as possible, logging in each day and clicking collect diamonds, once every 24 hours.

 

IOTEX answers

 

Q: What is the mission of IoTeX?
 
A: Building the connected world
 
Q: What are the four core technology pillars of the IoTeX platform?
 
A: Blockchain,Decentralized Identity, Real World Data Oracles, Secure Hardware
 
Q: What can be done with the IOTX token?
 
A: All of the Above
 
Q: As a result of IoTeX’s Burn-Drop tokenomics, the total supply of the IOTX token is?
 
A: Deflationary over time
 
Q: IoTeX envisions a future where users can own and control their devices, as well as the
data/value they generate. What do we call our vision?
 
A: The Internet of Trusted Things
 
Q: What are the first blockchain networks that IoTeX has built cross-chain bridges to? Hint*
 
A: Ethereum, Binance Smart Chain, Polygon

 

Earnathon: Earn a new crypto from learning about crypto currency and the blockchain worth maybe $20

Earn some ENA tokens (not currently worth anything as the token is not listed yet, but may turn into something who knows. For 2 minutes of work, it has got to be worth a punt.) - Currently they say the amount you pay will be worth $20

Just sign up watch the videos (or don't) and answer the quiz questions - answers of which are below

QUIZ ANSWERS

Questions 1: Absence of foreign exchange crisis
Question 2: It's a digital assets that can be transferred across borders without banking facilities
Question 3:Cryptography and currency
Question 4:2008

Look out as well as more courses are coming soon as well as KYC

Sign up to earnathon here and get started